Flow Hyllie är ett MåBraKontor

Vår filosofi är att ha människans välmående i fokus. Kontorsbyggnaders utformning påverkar nämligen hälsa, välmående och produktivitet. Eftersom vi kan kontor vet vi vad som krävs för att människor ska må bra. Därför byggs självklart Flow Hyllie som ett MåBraKontor. Vi satsar helt enkelt på det som gör störst nytta för dig som hyresgäst.

För att skapa ett verksamhetsanpassat och hållbart MåBraKontor som ger flow tar Flow Hyllie hänsyn till samtliga påverkande faktorer: ljud, ljus, luft, temperatur, utsikt, interiör, teknik, installationer, utemiljö, aktivitet, cykelpendling, motion, mötesplatser, service, gröna ytor, individuell anpassning och bra läge med service och kommunikation.

 

En glad anställd i ett MåBrakontor
Flow Hyllie illustration
Kvinna som njuter av solen från ett fönster

Luft under vingarna

Bra luft får medarbetare att må och prestera bättre, vilket förstås leder till ökad trivsel, lägre sjukfrånvaro och högre lönsamhet. Forskarrapporter från bland annat Harvard och KTH tillför nya rön om hur rätt ventilation och temperatur ökar förmåga att prestera och minskar företags sjukskrivningar avsevärt.

Hållbara kontor med arbetsplatser som skapar arbetsupplevlse
Flow Hyllie illustration

God ljudmiljö är melodin

En god akustisk miljö bidrar till större fokus för medarbetare, vilket genljuder i produktivitet och resultat. Bullriga kontorsmiljöer är tröttande, stressande och påverkar prestationsförmågan. Därför lägger vi stor vikt vid ljudmiljön. Ny forskning visar till exempel att man kan arbeta med att tillföra ljud i stället för att absorbera. Det kan låta märkligt, men det går att slå ut vissa frekvenser och skapa en ljudbild som är mer behaglig kognitivt att vistas i.

En ljus framtid med ett MåBraKontor

Dagsljus och utblickar på omgivningen betyder mycket för arbetsglädje och välmående. Särskilt under vinterhalvåret påverkas vi negativt av ljusbristen. Men med rätt belysning på kontoret är mycket vunnet. Ny teknik gör det även möjligt att ljuset styrs efter om det är morgon, middag eller kväll – vilket får oss att må mycket bättre.

En blicka som tittar på blommor
Flow Hyllie illustration

Hur mycket plats vill du ta? 

 

Flow Hyllie erbjuder kontor på 200 – 10 000 kvadratmeter, hur mycket plats vill du ta?. Ring eller Mejla till Fredrik så skräddarsyr vi ditt nya kontor!